Firmagaver

Find ideer til anderledes firmagaver her

Firmagaver behøver ikke være de sædvanlige genstande i form af nyt til køkkenet, chokolade eller diverse gavekort.

Firmagaver kan derimod også bruges til at gavne det sociale sammenhold på arbejdspladsen. Før du bestemmer dig for arten af dine kollektive firmagaver, er det en god ide, at observere medarbejdernes interesser, så du finder den helt rigtige fælles gave.


Forslag til anderledes firmagaver

  • Lav en flot indbydelse til alle medarbejdere og inviter dem på en restaurant med alt betalt
  • Lav en udflugtsdag. Fx picnic på stranden eller i skoven. Bål – hygge med pølser og øl eller en tur i tivoli eller måske er der kommet en fed udstilling på byens museum.
  • Luksuriøse firmagaver, som virker afslappende og stressreducerende på alle medarbejderne. Fx weekendophold, kurophold, wellness dag med personlig pleje og massage eller en personale weekend i et luksus sommerhus.
  • Kurser, som ikke er arbejdsrelaterede. fx cupcake – bagning, tegnehold, dykning, massage m.v
  • Arranger en fed fest, book en komiker, der også kan lave close up magic. Hyr et cool band, der kan spille op og sætte fut i festen.
  • Køb koncert billetter

Som leder eller chef, er det en god ide, at spørge lidt nysgerrigt rundt i gruppen, hvad de interesserer sig for og derudfra beslutte en aktivitet. Du kan også komme med 3 forskellige forslag, som de skal stemme om. Strukturer aktiviteten godt, så alle føler sig glade, afstressede og trygge samt at de føler, at de modtager alletiders firmagave fra en overskuds-chef.


En kreativ gave

Køb et stort lærred og maling, der passer til materialet. Det behøver ikke koste en formue, men malingen skal heller ikke være den billigeste model, for så skeller den. Få hver medarbejder til at male noget derpå. Når det er tørt kan i hænge det op på arbejdspladsen og alle har dermed sat deres præg på det.

Dåbsgaver

Mangler du inspiration til gave til barnedåb – Kig med her

Oplevelsesgavekort

Forkæl en du holder af, med et oplevelsesgavekort

Gavekort til oplevelser

Giv en oplevelse i gave – Find inspiration her