Firmagaver – del ud til de ansatte

Find ideer til anderledes firmagaver her

Firmagaver behøver ikke være de sædvanlige genstande i form af nyt til køkkenet, chokolade eller diverse gavekort. Du kan med fordel bruge din fantasi – det vil betale sig i form af glade og tilfredse ansatte.

Firmagaver kan bruges til at gavne det sociale sammenhold på arbejdspladsen. Før du bestemmer dig for dine firmagaver, er det en god idé at observere medarbejdernes interesser, så du finder den helt rigtige fælles gave.

Forslag til anderledes firmagaver

  • Lav en flot indbydelse til alle medarbejdere og inviter dem på restaurant med alt betalt
  • Lav en udflugtsdag. Fx picnic på stranden eller i skoven. Bål – hygge med pølser og øl, eller en tur i Tivoli. Måske er der endda kommet en fed udstilling på byens museum
  • Luksuriøse firmagaver, som virker afslappende og stressreducerende på alle medarbejderne. Fx weekendophold, kurophold, wellness-dag med personlig pleje og massage, eller en personale-weekend i et luksussommerhus
  • Kurser, som ikke er arbejdsrelaterede – fx cupcake-bagning, tegnehold, dykning, massage m.v
  • Arrangér en fed fest, book en komiker, der også kan lave close up-magic. Hyr et cool band, der kan spille op og sætte fut i festen
  • Køb koncertbilletter til den brede smag

Her får du masser af forslag til gode gaver til firmaets ansatte.

Som leder eller chef, er det en god idé, at spørge lidt nysgerrigt rundt i gruppen, hvad folk interesserer sig for og derudfra beslutte en aktivitet. Du kan også komme med tre forskellige forslag, som der skal stemmes om.

Strukturér aktiviteten godt, så alle føler sig glade, afstressede og trygge – sådan at de føler, at de modtager alletiders firmagave fra en overskuds-chef, hvilket de jo også gør!

Tjek videoen her ud og få masser af inspiration:

En kreativ gave

Køb et stort lærred og maling, der passer til materialet. Det behøver ikke koste en formue, men malingen skal heller ikke være den billigeste model.

Få hver medarbejder til at male noget derpå. Når det er tørt kan I hænge det op på arbejdspladsen og alle har dermed sat deres præg på det.

Den bedste firmagave vil ofte være en eller anden form for sjov udflugt, som der kan grines af i lang tid bagefter.

Her følger en liste over mulige firmaekskursioner:

Top 10 teambuilding-aktiviteter til din arbejdsplads:

 

Få meget mere gaveinspiration her på siden.

 

Dåbsgaver

Mangler du inspiration til gave til barnedåb – Kig med her

Oplevelsesgavekort

Forkæl en du holder af, med et oplevelsesgavekort

Gavekort til oplevelser

Giv en oplevelse i gave – Find inspiration her